Lifestyle Coaching

Bij Vitality Studio Huólì zetten we in op zelfzorg als het fundament van welzijn. Onze moderne samenleving en sociale structuren kunnen een aanzienlijke impact hebben op ons mentale welbevinden. De uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd, zijn vaak complex en er zijn zelden eenvoudige oplossingen voorhanden.

Volledige balans met de 4 pijlers van Huólì.

Bij Huólì werken we met 4 pijlers die samen zorgen voor een perfect uitgebalanceerd leven. Tijdens een coachingstraject van Huólì behandelen we de volgende pijlers:


MINDSET

Alles begint met je gedachte en de betekenis die je eraan geeft. Je mindset is medebepalend voorde kwaliteit van je leven en de resultaten die je wilt behalen. Geef jezelf inzicht en vertrouwen, zodat je (meer) in je eigen kracht gaat staat.

ONTSPANNING

Neem en geef je lichaam en mind de tijd om te herstellen en zichzelf te genezen. Ga bijvoorbeeld wandelen (in de natuur),doe ademhalingsoefeningen, ga mediteren of start met yoga.

REGELMATIG BEWEGEN
Onze spieren zijn onze energiefabriekjes. Ga regelmatig bewegen! Zo maakt je lichaam dopamine aan, als gevolg hiervan ga je je er lekkerder van voelen om vervolgens ook beter te kunnen slapen.

ETEN (voeding)
Door goede en gezonde voeding krijg je meerenergie, je gaat lekkerder in je vel zitten en je kunt klachten voorkomen.

We werken samen met als resultaat meer energie, een beter libido, een betere stoelgang, slaap, stemming en een gezonder gewicht.

Wat is jouw wens?

Velen van ons kampen met diverse klachten, variërend van stress en burn-out tot depressie, radeloosheid, paniekaanvallen en perfectionisme. Deze klachten kunnen resulteren in verstoorde bioritmes, slaap- en eetpatronen. Koester jij de wens om:

- Een vitaal leven te leiden;
- Gewicht te verliezen;
- Je energieniveau te verhogen;
- Chronische aandoeningen op latere leeftijd te voorkomen;
- Negatieve gevoelens te transformeren in positieve;
- Je lekkerder in je vel te voelen;
- Meer levensgeluk en voldoening te ervaren;
- Andere persoonlijke doelen te bereiken.

Maar hoe kun je deze verandering duurzaam en vooral succesvol maken? Het begint allemaal bij jouw intrinsieke motivatie. Wat is voor jou echt belangrijk? Waarom wil je daadwerkelijk veranderen? Wat drijft jou op het diepste niveau?

Het naar boven halen van jouw diepste motivatie is cruciaal, omdat het je in staat stelt om vastberaden het pad van verandering in te slaan en vol te houden.

Bij Huólì Lifestyle Coaching leggen we de nadruk op mindset, ontspanning, regelmatige lichaamsbeweging en voeding. We willen jou de leiding geven over je gezondheid.

Het begint allemaal met die eerste stap. Je hoeft niet meteen alles radicaal te veranderen. We zijn hier om je te begeleiden en dit proces gemakkelijk, leerzaam en plezierig te maken. Meer weten? Neem dan contact met ons op! 

"Neem zelf het stuur in handen naar een gezonde leefstijl"

Meld je aan

Start vandaag met het behalen van jouw gezondheidsdoel.

Stel een lidmaatschap veilig

Schrijf je online in bij de eerste Huólì Lounge in Heerde.

Naar lidmaatschappen
Rondleiding of kennismaking?

Maak een afspraak om geheel vrijblijvend een kijkje te komen nemen bij Huólì Lounge in Heerde.

Boek een rondleiding

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.