Vitaminebox

Jouw doel vraagt ook om dagelijkse inname van vitamines

Waarom vitamines nemen?

Om jouw doel te behalen hebben we een maatwerk aanpak voor je ontwikkeld. Wij noemen dat de unieke ‘Huolistische aanpak’: naast beweging, is het essentieel voldoende vitamines dagelijks binnen te krijgen. De kwaliteit van onze voeding en onze dagelijkse bezigheden zorgen er niet voor dat wij benodigde dagelijkse hoeveelheden binnen krijgen. Wij hebben daarom de Huólì Vitaminebox ontwikkeld.

Hoe het werkt?

Tijdens de intake (of tijdens een sessie) bespreken we welke vitamines voor jou van toegevoegde waarde zijn, je immuunsysteem ondersteunt, waarmee je goed in balans komt et cetera. De samenstelling is uiteraard afhankelijk van je leeftijd, gesteldheid en doel.

Wat is de Huólì Vitaminebox?

Iedere maand krijg je een box met hierin voor iedere dag een zakje met de speciaal voor jou samengestelde en benodigde vitamines. Geen kast vol met potjes die dagelijks geopend moeten worden, maar een maandelijkse box die speciaal voor jou samengesteld en gemaakt wordt.

Kwaliteit en flexibiliteit

De vitamines zijn van de hoogste kwaliteit en met zorg samengesteld. Maandelijks bekijken we samen of de samenstelling gewijzigd dient te worden om zo de gestelde doelen te behalen.