Vitaliteit op de werkvloer

Door
Alain Keeven
,

Vandaag de dag gaan we vaak maar door met werken, je hebt je email altijd bij de hand en kan ieder moment gebeld worden en weer uit je rust worden gehaald. Daarnaast zitten we ook nog een groot gedeelte van de dag. Het bewaken van de vitaliteit van werknemers cruciaal voor een succesvolle en gezonde organisatie. Bij Huólì geloven we in een holistische benadering van werkplekvitaliteit, waarbij we niet alleen innovatieve technologieën zoals EMS-training, ademhalingsoefeningen, mindfulness en ontspanningstechnieken integreren. Alles op maat en onder persoonlijke begeleiding.

EMS-training


Huólì's benadering van vitaliteit begint met fysieke kracht en energie. Onze EMS-training is ontworpen om op een efficiënte manier spiergroepen te activeren, waardoor werknemers niet alleen fitter worden, maar ook een energieboost krijgen. Korte en krachtige sessies passen naadloos in drukke werkschema's, met meetbare resultaten voor fysieke veerkracht.

Ademhalingstechnieken


Ademhaling is een belangrijk instrument voor stressvermindering. Door middel van eenvoudige, maar doeltreffende ademhalingsoefeningen, kunnen werknemers op elk moment van de dag hun stressniveaus beheersen en mentale helderheid bevorderen. Probeer bijvoorbeeld eens je uitademing iets langer te maken, dit is al en seintje naar je hersenen dat alles ok is en brengt je stressniveau al snel omlaag.

Mindfulness


Innerlijke rust is een hoeksteen van welzijn, wij moedigen aan om dagelijks tijd te nemen voor een mindfulness moment. Korte mindfulness-sessies of bewuste pauzes helpen werknemers om te schakelen van de drukte naar een moment van rust, waardoor ze gefocust en veerkrachtig blijven.

Ontspanningstechnieken


Herstel/ontspaning is net zo belangrijk als inspanning. Of het nu gaat om progressieve spierontspanning of powernaps, werknemers kunnen herstellen en opladen voor optimale prestaties. Hoe je dit het beste kan doen? Daar weet onze leefstijlcoach alles van! 


Bij Huólì begrijpen we dat we niet een 'one size fits all' programma kunnen gebruiken. Onze toegewijde leefstijlcoach en personal trainer staan klaar om werknemers persoonlijk te begeleiden. Of het nu gaat om het opstellen van individuele trainingsprogramma's, het bieden van voedingsadvies of het aanleren van ontspanningstechnieken, we streven ernaar om werknemers op maat gemaakte ondersteuning te bieden.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.