Resultaat behalen door een effectieve aanpak en maatwerk begeleiding

Huólì ("vitaliteit" in het Chinees) is in 2019 ontstaan vanuit onze passie voor het begeleiden en ontwikkelen van mensen, ondernemers en bedrijven.

Wij werden gevraagd hoe wij konden bijdragen aan persoonlijke doelen (bijvoorbeeld afvallen, van Corona herstellen, fitter en mentaal sterker worden etc) en de ontwikkeling van de vitaliteit van mensen binnen een bedrijf of organisatie.

Wij hebben de "huolistische aanpak" ontwikkeld: deze is gericht op de deelgebieden body, food en mind. Sporter of niet, eenieder moet er resultaat mee kunnen behalen. Met name personen boven de 40 jaar, zo is ook uit onderzoek gebleken, hebben behoefte aan professionele persoonlijke maatwerk begeleiding. Be Huólì biedt dit in een vriendelijke, gastvrije, uitnodigende, kleinschalige ambiance waar eenieder zich welkom en thuis voelt.

De schoonheid van imperfectie

Be Huólì heeft de Japanse filosofie ‘Wabi-sabi” omarmd. Kort gezegd, zou je deze kunnen omschrijven als ‘de schoonheid van imperfectie’. Zowel wabi als sabi vertegenwoordigen een wereld aan betekenissen. Wabi staat voor soberheid en eenvoud, voor de essentie van dingen maar ook voor een manier van leven. Sabi is zoiets als ‘schoonheid door het verstrijken van de tijd’. Je zou ook kunnen zeggen: wabi is ruimte, sabi is tijd. Een zoektocht naar vitaal en gezond blijven, en niet naar perfectie, wordt in ons leven naarmate we ouder worden steeds belangrijker. Be Huólì biedt hiervoor de juiste support en handvaten.

Een wetenschappelijke aanpak

Door middel van innovatieve en wetenschappelijk onderbouwde methodieken maakt Be Huólì efficiënt en effectief bewegen mogelijk. In onze studio's vertellen we hier graag meer over. Als unieke franchiseorganisatie hebben wij onze programma’s dusdanig samengesteld dat eenieder resultaat kan behalen aan de hand van een persoonlijk en maatwerk plan.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.