Onze aanpak

Huólì staat voor een totale aanpak, ook wel door ons ‘’de huólìstische aanpak’’ genoemd. Om de gestelde doelen zo effectief en efficiënt mogelijk te behalen en behouden zijn de 3 domeinen body, food en mind onlosmakelijk met elkaar verbonden binnen Be Huólì: je kunt in theorie het perfecte plan hebben, zonder uitvoering is het perfecte plan niks waard. Dat willen we natuurlijk voorkomen en daarom bieden wij hoogwaardige professionele persoonlijke begeleiding. Wij werken dan ook met een beperkt aantal leden en bezoekers om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Voor iedereen een programma op maat

Training en beweging zijn belangrijk voor je vitaliteit en gezondheid. Daarom passen we training toe tijdens het behalen van jouw doelen. Jouw persoonlijke trainingsschema is altijd realistisch, flexibel en leuk. Zo kun je zo consistent mogelijk jouw training uitvoeren

Eten zonder extreme wijzigingen

Voor ons is een duurzaam voedingspatroon dat past bij jouw levensstijl en persoonlijke voorkeuren erg belangrijk. Jouw ideale voedingspatroon is realistisch, flexibel en lekker. Hierbij houden we rekening met het functionele en sociale aspect van voeding. Wij geloven niet in het extreem wijzigen of onthouden van voeding, het volgen van strenge diëten etc. Onze aanpak en advies moet duurzaam en houdbaar zijn voor de langere termijn en passend bij de (vernieuwde) levensstijl.

Mind

Je kunt je gedrag pas veranderen na bewustwording van je oude levensstijl. Wij maken daarom eerst je bewust van je ongewenste oude gewoontes, waarna je leert deze om te zetten in gewenste en passende gewoontes zonder in extremen te schieten. Zo bouwen jij en je Coach aan een resultaat die je kunt behalen en behouden.

Meld je aan

Start vandaag met het behalen van jouw gezondheidsdoel.

Stel een lidmaatschap veilig

Schrijf je online in bij de Be Huólì Heerde.

Naar lidmaatschappen
Rondleiding of kennismaking?

Maak een afspraak om geheel vrijblijvend een kijkje te komen nemen bij Be Huólì in Heerde.

Boek een rondleiding

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.