EMS training & beweging

"Dit is een geweldige methodiek om effectief en efficient resultaat te halen"

Snel en verantwoord resultaat met een EMS Power Suit

EMS staat voor elektrische spierstimulatie. Dit is een geweldige methodiek om effectief en efficient resultaat te halen. Huólì heeft een verfijnde methodiek ontwikkeld die, samen met de wereldwijd meest innovatieve EMS pakken, uniek is. Wil je:

• Meer kracht of spiergroei?
• Vet verbranden of een betere stofwisseling?
• Betere doorbloeding van huid en spieren?
• Cellulite aanpakken of een strakkere huid?
• Verminderen van schouder-, rug- en nekklachten?
• Verminderen van pijnklachten bij artrose?

Dan is de EMS Power Suit methodiek van Huólì geschikt voor jou!

Hoe werkt een EMS Power Suit?

Ons lichaam stuurt zelf elke dag miljoenen elektrische signaaltjes via het zenuwstelsel naar de spieren. Deze signaaltjes zijn nodig om de staat van de spieren te bepalen, een spier aan te spannen, een beweging te maken, kortom eigenlijk alles wat je met je lichaam doet. Onze EMS Power Suits maken ook gebruik van dit systeem door via elektroden signaaltjes naar je spieren en zenuwen te sturen. Alle spieren en spiervezels spannen maximaal aan om de oefening te realiseren. Normaal gesproken kan het lichaam zelf maar maximaal 50% van de spiervezels aansturen, maar doordat de impulsen de acht belangrijkste spiergroepen stimuleren worden maar liefst 90% van de spiervezels in het lichaam aangespannen. Door een door Huólì geraffineerde ontwikkelde methodologie is het bewegen in een EMS Power Suit leuk, wereldwijd uniek en zeer effectief.

Mensen met Artrose, Reuma, fibromyalgie, COPD, lage rugklachten of spierdystrofie kunnen door middel van deze training de kwaliteit van leven verbeteren. Doordat extra gewicht of dumbbells er niet aan te pas komen is de belasting op gewrichten klein, terwijl juist de spieren maximaal worden versterkt. Bovendien kan je bewegingen en oefeningen ook volledig zittend doen. De spieren worden sterker en er is geen belasting op de gewrichten. Snel sterker, fitter en slanker in slechts 30 minuten per week!